Novi uvez – poziv na suradnju

Objavljeno: 7. studenoga 2020.

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas na suradnju u Novom uvezu, glasilu Zagrebačkoga knjižničarskog društva.

Novi uvez elektronički je časopis u kojemu se objavljuju radovi članova Zagrebačkoga knjižničarskog društva i ostalih zainteresiranih autora.

Tema nadolazećeg broja je “Društvo – to smo mi”. Ove godine Zagrebačko knjižničarsko društvo obilježit će 45. obljetnicu, a tom prigodom uredništvo Novog uveza želi posvetiti novi broj upravo svom društvu i svim njegovim članovima. Želimo čuti glasove sadašnjih, budućih i nekadašnjih članova i suradnika ZKD-a. Osim toga, primamo i radove iz ostalih stalnih rubrika časopisa.

Rok za dostavu priloga je 23. studenog 2020. godine. Radovi se dostavljaju Uredništvu elektroničkim putem na adresu imatijevic@nsk.hr.

Molimo da pri pisanju radova uvažite Upute autorima. Uredništvo ne prihvaća radove koji su već objavljeni ili poslani na objavu u neki drugi časopis. Svi pristigli radovi prije objave prolaze uredničku recenziju.

S poštovanjem,

Uredništvo

Adresa uredništva:
Zagrebačko knjižničarsko društvo
Starčevićev trg 6, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
E-adresa: imatijevic@nsk.hr


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više