Učlanite se

Važno!

Poštovani članovi, godišnja članarina iznosi 100 kn.

Na Redovnoj skupštini Zagrebačkoga knjižničarskog društva održanoj 10. listopada 2017. godine donesena je odluka da umirovljenici plaćaju članarinu u iznosu od 30 kuna.

Na istoj Skupštini odlučeno je kako je za ostvarivanje prava besplatnog članstva u Knjižnicama grada Zagreba potrebno priložiti potvrdu o članstvu.

Potvrde o članstvu izdaje blagajnica Društva Ines Halapir. Molimo da zahtjev za potvrdu uputite na e-adresu: ines.halapir@kgz.hr

Molimo Vas da popunite online pristupnicu kako bismo ažurirali Vaše podatke. Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kolegicu Ines Halapir putem e-pošte: ines.halapir@kgz.hr.

 

Podaci za uplatu članarine

 

 

 

Pristupnica

Molimo Vas da popunite pristupnicu i odskeniranu pošaljete na adresu ines.halapir@kgz.hr.

Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više