Novi uvez br.35

Objavljeno: 15. listopada 2021.

Poštovani članovi Zagrebačkog knjižničarskog društva, kolegice i kolege te dragi čitatelji, s radošću vas obavještavamo kako je izašao 35. broj Novog uveza, glasila našeg društva. 

Broj koji je pred vama možemo nazvati i “prijelaznim” jer smo njime započeli novu politiku izlaženja i objave Novog uveza. 

Paralelno s ovim, objavljujemo i poziv na suradnju u novom broju. Rok za dostavu priloga za 36. broj Novog uveza je 6. prosinca 2021. godine. Radovi se dostavljaju Uredništvu elektronički na adresu imatijevic@nsk.hr.

Molimo da pri pisanju radova uvažite Upute za autore. Ukoliko niste sigurni pripada li vaš rad Novom uvezu ili Bez uveza, ne brinite. Pošaljite nam na razmatranje, a mi ćemo vam se u što kraćem roku javiti.

 

S poštovanjem,

uredništvo Novog uveza


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više