Okrugli stol

 

English

„Futur drugi“ – 3. okrugli stol o ulozi stručnog knjižničarskog društva danas

 

Zagrebačko knjižničarsko društvo organizira 3. okrugli stol s temom uloge stručnog knjižničarskog društva danas.

Okrugli stol održat će se online 17. rujna 2021. godine, s početkom u 9 sati.

Članice Programskog i organizacijskog odbora: Alka Stropnik, Iva Klak Mršić, Ivana Matijević, Marija Šimunović i Višnja Novosel.

Na okruglom stolu će se kroz tri tematska bloka razgovarati o radu regionalnih i nacionalnih knjižničarskih društava, u Hrvatskoj i inozemstvu, te njihovoj prilagodbi vremenima u kojima živimo. Knjižničari, iz Hrvatske, Europe i svijeta iznijet će primjere knjižničarskih društava u virtualnom svijetu, iskustvu regionalnih knjižničarskih društava u prijavi i provođenju EU projekata, te interesu mladih knjižničara za strukovna društva, kao i mogućnostima koje im knjižničarska društva pružaju.

Detaljne informacije o 3. okruglom stolu i prijave za sudjelovanje uskoro će biti dostupne na mrežnim stranicama ZKD-a.

Link za prijavu sudjelovanja: https://forms.gle/Lsd4CLqgiN8TRHXU7

Okrugli stol održava se uz sufinanciranje Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.

 

 

 

Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više