Zlatna povelja i Povelja počasnog člana

Objavljeno: 13. lipnja 2020.

Dobitnice Zlatne povelje ZKD-a

Prema prijedlogu Upravnog odbora ZKD-a, a uz potporu članova Društva na Izbornoj skupštini, mr. sc. Blaženka Peradenić-Kotur i Višnja Novosel dobitnice su Zlatne povelje, strukovnog priznanja za postignute rezultate u knjižničarstvu i promidžbi struke te za osobito zalaganje u promicanju pisane riječi u knjižnicama i suradnji s knjižničarima na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

 

 

Dobitnik Povelje počasnog člana ZKD-a

Prema prijedlogu Upravnog odbora ZKD-a, a uz podršku članova društva na Izbornoj skupštini, dr. sc. Mario Hibert dobitnik je Počasne povelje, strukovnog priznanja za postignute rezultate u knjižničarstvu i promidžbi struke te za osobito zalaganje u promicanju pisane riječi u knjižnicama i suradnji s knjižničarima na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više