ZKD knjižničarske avanTURE

Objavljeno: 20. prosinca 2021.

Čitate i čitate, no vaša aplikacija za mjerenje koraka neprestano vrišti da se ne krećete dovoljno?

Zagrebačko knjižničarsko društvo osmislilo je program ZKD knjižničarske avanTURE (kužite?) koji objedinjuje poticanje čitanja i promoviranje (zasad narodnih) knjižnica na području Zagreba i Zagrebačke županije te potiče na kretanje radi poboljšanja zdravlja.

Hodajte, trčite ili vozite bicikl našim virtualnim turama, a za svaku prijeđenu turu osvajate nagrade. Nagrade su velike i male, kao i ture. Za posebno ustrajne pripremili smo posebnu nagradu!

Pozivamo vas 22.12. u 12 sati na predstavljanje ZKD knjižničarskih avanTURA putem ZOOM aplikacije:

https://us02web.zoom.us/j/88999957006

 

Zainteresirani? Znatiželjni? Želite započeti s turom? Za više informacija i prijavu u knjižničarske avanTure posjetite mrežnu stranicu: https://avanture.zkd.hr/


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više