ZKD knjižničarske avanTURE

Objavljeno: 8. veljače 2022.

Zagrebačko knjižničarsko društvo osmislilo je program ZKD knjižničarske avanTURE koji objedinjuje poticanje čitanja i promoviranje (zasad narodnih) knjižnica na području Zagreba i Zagrebačke županije te potiče na kretanje radi poboljšanja zdravlja.

Hodajte, trčite ili vozite bicikl našim virtualnim turama, a za svaku prijeđenu turu osvajate nagrade. Nagrade su velike i male, kao i ture. Za posebno ustrajne pripremili smo posebnu nagradu!

Zainteresirani? Znatiželjni? Želite započeti s turom? Za više informacija i prijavu u knjižničarske avanTure posjetite mrežnu stranicu: https://avanture.zkd.hr/

Upute za registraciju možete pregledati ovdje: Upute za registraciju.

Letak o ZKD knjižničarskim avanTurama koji možete podijeliti svojim korisnicima preuzmite ovdje: ZKD_AvanTURE_letak.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više