Kandidatkinja ZKD-a dobila nagradu Zaklade dr. Ljerka Markić-Čučuković

Objavljeno: 24. veljače 2023.

S izrazitim zadovoljstvom prenosimo vijest da je nagradu Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković za knjižnicu, ustanovu, udrugu i pojedinca, koji promiču knjižničarsku struku i bibliotekarstvo općenito, koju je nominiralo Zagrebačko knjižničarsko društvo, dobila je Bernadica Ivanković, knjižničarska savjetnica iz Gradske knjižnice Subotica koja svojim radom, zalaganjem i idejama te provedenim aktivnostima pridonosi boljitku hrvatske manjine u Vojvodini.

Zakladni je odbor odabrao i najbolje studente informacijskih znanosti, smjera bibliotekarstvo u akad. god. 2021./2022. To su Marijeta Čubrić i Branimir Guć.

Nagrade dobitnicima bit će uručene u petak, 3. ožujka 2023. u 9.30 sati u Vijećnici Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Ovim putem čestitamo svim dobitnicima!

Više na poveznici.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više