Vraća se ZKD Forum

Objavljeno: 8. lipnja 2020.

ZKD forum

Srijeda, 26. kolovoza 2020. u 14 sati

Konferencijska dvorana Knjižnice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (2. kat)

Organizatori: Zagrebačko knjižničarsko društvo i Radna grupa za društvene medije Hrvatskoga knjižničarskog društva

RADIONICA IZ ODNOSA S JAVNOŠĆU

Opis radionice:

Nakon što su početkom prošle godine knjižničari na ZKD forumu slušali predavanje o odnosima s javnošću, sada ih očekuje radionica iz istog područja. Radionica je zamišljena kao nadogradnja teoretskog znanja i novi poticaj da knjižnice i knjižničari pospješe komunikaciju sa ciljanim javnostima. Radionicu će voditi Krešimira Rendulić, direktorica agencije Prorsus komunikacije, bivša novinarka, a danas certificirana stručnjakinja za odnose s javnošću.

U radionici će moći sudjelovati dvadeset i pet knjižničara koji će biti raspoređeni u manje skupine.

Sudionici će timski će rješavati vježbe, ali i sudjelovati u malom kvizu iz PR-a. Druženje će završiti razgovorom s temom Komunikacijski izazovi knjižničarstva i knjižničara. Zahvaljujući radionici knjižničari će naučiti kako strateški promišljati o odnosima s javnošću, ali i kako te odnose voditi u svakodnevici.

Raspored:

14.00 – 15.30 sati  Radionica
15.30 – 15.45 sati   Pauza za kavu
15.45 – 16.15 sati   Kviz
16.15 – 17.00 sati   Razgovor s temom Komunikacijski izazovi knjižničarstva i knjižničara

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više