Vizualna rješenja za Mjesec hrvatske knjige

Objavljeno: 17. lipnja 2020.

Mjesec hrvatske knjige nacionalna je manifestacija koju od 1995. godine po odluci Ministarstva kulture organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Manifestacija traje od 15. listopada do 15. studenoga te ima za cilj govoriti o knjizi bilo s gledišta onih koji se profesionalno bave knjigom, bilo onih koji koriste usluge knjižnica, i okupljati na različitim programima sve one koje knjiga istinski zanima. Cilj je i promotivnog materijala upozoriti na važnost knjige i čitanja. Ovogodišnja manifestacija posvećena je planetu Zemlji, posebice zaštiti okoliša, a moto je: Razlistaj se!

Manifestaciju prate tiskani materijali (plakati, programske knjižice, bookmarkeri i pozivnice) za koje se raspisuje natječaj, a rješenje se primjenjuje i za mrežnu stranicu i društvene mreže te na platnene vrećice.

Više informacija na poveznici.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više