Virtualna izložba za svjetski dan biciklista

Objavljeno: 13. srpnja 2020.

Povodom Svjetskog dana biciklista koji se obilježava svake godine 16. srpnja, Knjižnica Marina Držića predstavlja virtualnu izložbu fotografija knjižničarki i knjižničara koji svakodnevno dolaze na posao biciklom i aktivno sudjeluju u akcijama koje promiču čitanje i biciklizam.

Svakodnevnim dolaskom na posao biciklom i organiziranjem knjižničnih biciklijada (ZKD Biciklisti) u kojima sudjeluju knjižničari, korisnici knjižnica i ljubitelji knjiga, knjižničari biciklisti na kreativan i inovativan način ukazuju na nezamjenjivu ulogu knjižnica u društvu i važnost čitanja te promiču svijest o ekološkoj i zdravstvenoj dimenziji bicikliranja.

Virtualnoj izložbi možete pristupiti na https://photos.app.goo.gl/vmVkCLGxGM6CSvYK8

Više informacija na poveznici.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više