#SVOJA

Objavljeno: 21. studenoga 2023.

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga i Goethe-Institut Kroatien osmislili su projekt „SVOJA“ kojim žele pridonijeti jačanju samopouzdanja djevojčica i djevojaka i svijesti o postojanju rodnih i drugih stereotipa na internetu i društvenim mrežama te poticati pozitivnu slik o vlastitom tijelu u online okruženju za djevojčice i djevojke u dobi od 10 do 16 godina.

U četvrtak, 30.11., u 10 sati održat će se online predstavljanje projekta i edukacija za zainteresirane knjižničare i knjižničarke, nastavnice i nastavnike.

Projekt će predstaviti Maja Lesinger, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, Lara Glavić Končar, dizajnerica koja potpisuje grafički dizajn i oblikovanje materijala i Snježana Božin, voditeljica knjižnice Goethe-Instituta Kroatien.

Webinar će biti dostupan preko Zoom platforme. Poveznica je slobodna i dostupna svima koji žele prisustvovati.

ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/85295166023

Rok za prijavu za sudjelovanje je 29.11.2023, a prijaviti se možete preko Google obrasca: https://forms.gle/HoCATUo9so3HHJRJA

Više informacija na mrežnoj stranici Goethe instituta.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više