Svečano završena 45. skupština HKD-a

Objavljeno: 13. listopada 2020.

Usvajanjem Zaključaka koje je u ime Programskog i Organizacijskog odbora iznijela Jagoda Ille, voditeljica Knjižnice Medveščak, kao i dodjelom Kukuljevićeve povelje i Nagrade “Eva Verona” završila je 45. skupština Hrvatskog knjižničarskog društva.

Od srca čestitamo svim dobitnicama Kukuljevićeve povelje i Nagrade “Eva Verona“.

Kukuljevićeva povelja dodjeljuje se članovima Hrvatskog knjižničarskog društva za dugogodišnji rad i značajne rezultate na poboljšanju knjižničarske djelatnosti.
Ovogodišnje dobitnice Kukuljevićeve povelje su Frida Bišćan, Vesna Hodak, Vedrana Juričić, Katica Matković Mikulčić i Sanja Vukasović-Rogač.

Foto: Facebook / hkdrustvo.hr

Nagrada “Eva Verona” dodjeljuje se mladim knjižničarima za posebno zalaganje u radu, inovacije i promicanje knjižničarske struke.
Ovogodišnje dobitnice Nagrade “Eva Verona” su Ivana Matijević, Dragana Koljenik, Lorena Martinić i Dora Rubinić.

Foto: Facebook / hkdrustvo.hr


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više