Svečano obilježena 45. godišnjica osnutka ZKD-a

Objavljeno: 3. prosinca 2020.

Prigodni program povodom svečanog obilježavanja 45. godišnjice osnutka Zagrebačkog knjižničarskog društva održao se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 03.prosinca 2020.

Zlatnom poveljom ZKD-a za postignute rezultate u knjižničarstvu i promidžbi struke te za osobito zalaganje u promicanju pisane riječi u knjižnicama i suradnji s knjižničarima na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije nagrađene su Blaženka Peradenić-Kotur i Višnja Novosel, a dr. sc. Mario Hibert s Filozofskog fakulteta u Sarajevu dobitnik je Povelje počasnog člana ZKD-a.

Povodom 45. rođendana Zagrebačkog knjižničarskog društva svaki redoviti član Društva dobit će primjerak Spomenice.

Cjelovitu snimku svečanog obilježavanja 45. godišnjice osnutka Zagrebačkog knjižničarskog društva možete pogledati YouTube  kanalu ZKD-a kao i na poveznici.

Galerija fotografija

Image 1 of 14


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više