Stručno putovanje JESEN U ČEŠKOJ, od 7. do 11. listopada 2015. u povodu Dana neovisnosti

Objavljeno: 6. srpnja 2015.

Drage kolegice i kolege, članovi/članice Zagrebačkoga knjižničarskog društva,

Obavještavam Vas da Upravni odbor ZKD priprema

Stručno putovanje JESEN U ČEŠKOJ, u povodu Dana neovisnosti

u suradnji s Putničkom agencijom Putopis d.o.o./Travelbook ltd.

Detalje putovanja i uvjete uplate možete provjeriti na programu u privitku kao i web stranici ZKD. Izbor destinacije vezan je uz Europsku prijestolnicu kulture 2015. – grad Plzen. Stručno putovanje je namijenjeno nama knjižničarima i članovima naših obitelji i prijateljima. Stoga putovanje neće biti oglašeno u programu Putničke agencije. Da bismo bili sigurni u uspjeh našega putovanja, poziv za sudjelovanje uputili smo svim regionalnim knjižničarskim društvima u Hrvatskoj.

Molim da podržite predloženo putovanje i sukladno rokovima prijave pravodobno je izvršite na mail: info@putopis.hr ili telefonom na br. 01/777 34 16. Ujedno molim  da ovaj poziv proslijedite svim zainteresiranima bez obzira na formalno članstvo u ZKD-u.

Srdačno Vas pozdravljam,

Blaženka Peradenić-Kotur

predsjednica ZKD-a

Ovdje možete preuzeti letak s ponudom!


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više