Stručno putovanje Advent u Ljubljani

Objavljeno: 12. studenoga 2019.

Drage kolegice i kolege, članice i članovi Zagrebačkoga knjižničarskog društva,

obavještavamo vas da ZKD 20. prosinca 2019. godine organizira stručno putovanje Advent u Ljubljani.

Tom prigodom će se, između ostalog, pogledati Semeniška knjižnica, Knjižnica Otona Župančiča i sudjelovati na dodjeli najviših državnih nagrada za iznimne uspjehe na području knjižničarstva u organizaciji Zveze bibliotekarskih društev Slovenije (program s više informacija nalazi se u prilogu).

Putovanje je planirano u suradnji sa Društvom bibliotekarjev Ljubljana, a u organizaciji je agencije Bergman putovanja.

Upravni odbor ZKD-a je na svojoj 10. sjednici, održanoj 5. rujna 2019. godine, odlučio da umjesto božićnog domjenka sufinancira stručno putovanje, stoga cijena iznosi 50 kuna, a mogu se prijaviti samo članovi društva.

Prijave i uplate za stručno putovanje, kao i odabir jednog od ponuđenih menija, možete dogovoriti s blagajnicom Majom Sever Pavić (maja.sever.pavic@kgz.hr).

Prijave i uplate su do 9. prosinca 2019.

Stručno putovanje namijenjeno je članovima Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Program: Advent u Ljubljani 2019.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više