Stručni skup Profesija/poziv knjižničar/ka (hommage Katici Tadić), 28.11.14. u organizaciji Knjižničarskog društva Rijeka i Sveučilišne knjižnice Rijeka

Objavljeno: 21. studenoga 2014.

Poštovane kolegice i kolege,

Kolegica Katica Tadić preminula je u kolovozu 2013. godine. Ostavila je duboke tragove u riječkom, hrvatskom i bosanskohercegovačkom bibliotekarstvu. Autorica je  priručnika za knjižnično poslovanje, koji je uvršten u popis literature za učenje na svim hrvatskim studijima knjižničarstva. Knjižničarsko društvo Rijeka i Sveučilišna knjižnica u kojoj je radila od 1981. godine do umirovljenja 1991. odužuju se Katici Tadić  suorganizacijom stručnog skupa njoj u čast. Pozivnicu i program Skupa možete preuzeti ovdje: GKR_pozivnica_Tadic.

Dolazak je potrebno najaviti do 24.11.2014.  na e-mail adresu: kontakt@kdr.hr

Srdačan pozdrav

Za Programski i organizacijski odbor:

Marija  Šegota-Novak


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više