Službene publikacije i državne informacije

Objavljeno: 24. rujna 2018.

Pozivamo vas na Drugi međunarodni stručni skup Službene publikacije i državne informacije u europskim knjižnicama, koji će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održati 3. listopada 2018. godine.
Skup je namijenjen knjižničarima narodnih, školskih, visokoškolskih, sveučilišnih i specijalnih knjižnica koje su zakonski obvezne izgrađivati fondove službenih publikacija ili to čine sukladno ciljevima knjižnice i potrebama svojih korisnika.

Više na poveznici:
http://www.nsk.hr/poziv-na-drugi-medunarodni-strucni-skup-sluzbene-publikacije-i-drzavne-informacije-u-europskim-knjiznicama/


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više