Radionica: Okružen idiotima na poslu i u životu

Objavljeno: 16. veljače 2022.

25. (online) ZKD forum

Srijeda, 23. veljače 2022. u 10 sati

Odgođeno za 06. travanj 2022. zbog bolesti predavača

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo

Radionica Okružen idiotima na poslu i u životu

Voditelj radionice: Borna Lulić

 

Knjiga koja vam je sigurno stotinjak puta prošla kroz ruke, a kroz čiji nas je intrigantan naslov Okružen idiotima Thomas Erikson zainteresirao da još više upoznamo ne samo ljude oko nas, već i sami sebe. Na radionici ćete imati prilike ispuniti DISC upitnik, a onda kroz grupne vježbe vidjeti koje su to snage crvenih, zelenih, žutih i plavih, kao i područja za razvoj te kako unaprijediti komunikaciju sa svima oko nas kroz prepoznavanja njihovih potreba i specifičnog načina ponašanja.

Borna Lulić već 20 godina drži edukacije u obrazovnom, javnom i korporativnom sektoru.

Karijeru je započeo kao gimnazijski profesor te je četiri godine predavao filozofiju, logiku i etiku, a potom je osam godina radio u Školskoj knjizi kao urednik Modre laste.

Održao je više od 500 radionica za učenike osnovnih škola. Sudjelovao je kao član prosudbenih povjerenstava u nekoliko dječjih kulturnih manifestacija, a pet je godina bio i član državne komisije Lidrana. U sklopu Brilliant akademije vodio je radionice za razvoj potencijala mladih. Objavio je roman za tinejdžere Povratak vitezova (Planetopija) i za malo mlađe Tajna nestalih igračaka (Naklada Ljevak). 

Od 2007. godine intenzivno se počinje baviti i edukacijom edukatora te je održao više od 500 predavanja, radionica i treninga po cijeloj Hrvatskoj za učitelje, nastavnike, ravnatelje, knjižničare, odgojiteljice te sveučilišne profesore, a surađivao je i sa šestero savjetnika iz Agencije za odgoj i obrazovanje. 

Zadnjih deset godina radi kad trener, facilitator i coach u korporativnom području gdje vodi edukacije iz poslovnih, menadžerskih i liderskih vještina. Oženjen je, otac dvojice dječaka.

 

Link za prijavu sudjelovanja:

https://forms.gle/ZbJx764ZEcrNUHpo9

 

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Gradskog ureda za kulturu


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više