Proljeće u Krakovu

Objavljeno: 14. veljače 2019.

Drage kolegice i kolege, članovi Zagrebačkoga knjižničarskog društva,

obavještavamo vas da Upravni odbor ZKD od 23. do 26.5.2019. organizira stručno putovanje Proljeće u Krakovu u suradnji s Putničkom agencijom Integral Zagreb (Pothodnik Glavnog kolodvora).

Rok prijave u agenciju je do 20.3.2019.

Detalje putovanja i uvjete uplate možete provjeriti na programu u privitku i društvenim mrežama, a o mogućnostima plaćanja više na: http://www.integral-zagreb.hr/mogucnosti-placanja.

Integral Zagreb d.o.o.
Paromlinska cesta 2/A (Pothodnik Glavnog kolodvora)
10 000 Zagreb
tel. +385 1 4577 210 / fax. +385 1 4577 258.

Stručno putovanje namijenjeno je knjižničarima i članovima naših obitelji i prijateljima, stoga putovanje neće biti oglašeno u programu Putničke agencije.

Da bismo bili sigurni u uspjeh našega putovanja, poziv za sudjelovanje uputit ćemo i svim regionalnim knjižničarskim društvima u Hrvatskoj.
Molimo da podržite predloženo putovanje i sukladno spomenutom roku izvršite prijavu i uplatu u poslovnici Integral Zagreb d.o.o.

Ujedno molim da ovaj poziv proslijedite svim zainteresiranima bez obzira na formalno članstvo u ZKD-u.

Ovdje možete preuzeti letak s ponudom!

Srdačan pozdrav,
Alka Stropnik
predsjednica ZKD-a


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više