Prevedi me po Zagrebu!

Objavljeno: 13. studenoga 2023.

Zagrebačko knjižničarsko društvo i Radna grupa Novi informacijski stručnjaci (NIS) pozivaju Vas da se pridružite zanimljivoj književnoj avanturi u obliku pitalica Prevedi me po Zagrebu! organiziranoj povodom Mjeseca hrvatske knjige, čija je ovogodišnja tema Književnost bez granica i bit će posvećena prevoditeljima, odnosno književnom prevođenju.

Pitalica Prevedi me po Zagrebu namijenjena je svim zaljubljenicima u knjige i čitanje, avanturistima i turistima koji se žele dobro zabaviti, istražiti Zagreb te saznati nešto novo o najpoznatijim hrvatskim autorima, njihovim djelima i prijevodima na strane jezike.

Instalirajte aplikaciju i upregnite mozgove! Pitalice nisu teške, a samo milja vodi vas do cilja! (https://en.actionbound.com/bound/prevedi-me-po-zagrebu)


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više