Poziv na suradnju u Novome uvezu

Objavljeno: 18. studenoga 2019.

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas na suradnju u Novome uvezu, glasilu Zagrebačkoga knjižničarskog društva.
Novi uvez elektronički je časopis u kojemu se objavljuju radovi članova Zagrebačkoga knjižničarskog društva i ostalih zainteresiranih autora.

Tema broja koji će biti objavljen u prosincu je “(Novi) prostori knjižnica”. Osim radova vezanih uz ovu temu, također prihvaćamo radove vezane ponajprije uz aktivnosti Društva ili njegovih članova s područja Zagreba i Zagrebačke županije.

Rok za dostavu priloga je 06. prosinca 2019. godine. Radovi se dostavljaju Uredništvu elektroničkim putem na adresu icadovska@nsk.hr.

Molimo da pri pisanju radova uvažite Upute autorima. Uredništvo ne prihvaća radove koji su već objavljeni ili poslani na objavu u neki drugi časopis. Svi pristigli radovi prije objave prolaze uredničku recenziju.

S poštovanjem,
Uredništvo

Adresa uredništva:
Zagrebačko knjižničarsko društvo
Starčevićev trg 6, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
E-adresa: icadovska@nsk.hr


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više