Poziv na CSSU anketu

Objavljeno: 12. srpnja 2021.

Pozivamo vas da ispunite anketu o iskustvima, motivaciji, stavovima i zadovoljstvu stalnim stručnim usavršavanjem knjižničara općenito, osobito programima Centra za stalno stručno usavršavanje (CSSU) ponuđenima tijekom, ali i prije pandemije bolesti COVID-19 i krize izazvane potresima.

Anketa je namijenjena cjelokupnoj knjižničarskoj zajednici, bez obzira na vrstu knjižnice ili stručno knjižničarsko zvanje osoblja.

Rezultati istraživanja predstavit će se na predstojećim knjižničarskim skupovima i koristit će se za daljnje oblikovanje programa trajne izobrazbe u CSSU-u.

Anketa se nalazi na poveznici: https://forms.gle/JBsyKXgL3UQuRHTAA


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više