„Pomoćni nisu bespomoćni“

Objavljeno: 16. svibnja 2023.

36. (online) ZKD forum
„Pomoćni nisu bespomoćni“

Srijeda, 24. svibnja 2023. od 10 do 12 sati

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo

Kako se postaje knjižničarski tehničar, može li napredovati u struci, prepoznaje li se kao aktivni član strukovnih udruženja? Teme koje će se razmatrati tijekom ovog Foruma uključuju obrazovne zahtjeve za knjižničarske tehničare i suradnike, različite mogućnosti napredovanja u karijeri, kao i ulogu strukovnih društava u promicanju razvoja i prepoznavanja uloge knjižničarskih tehničara i suradnika.
Mr. sc. Ivo Tokić bit će zadužen za uvod u temu, nakon čega će uslijediti panel rasprava u kojoj će knjižničarski tehničari i suradnici podijeliti svoje iskustvo te nam pomoći da bolje razumijemo njihov svijet.

Program:

10,00 Imaju li pomoćni šta za reći?
Predavač: mr. sc. Ivo Tokić, MBA

10,30 Imamo!
Panel rasprava (sudionici knjižničarski tehničari i suradnici)
Moderatorica: Dorja Mučnjak

Link za prijavu sudjelovanja: https://forms.gle/FrsvGFHnQUJ6kvue8

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više