Osmisli moto Zagrebačkoga knjižničarskog društva!

Objavljeno: 1. travnja 2021.

Zagrebačko knjižničarsko društvo raspisuje natječaj za moto, odnosno citat Društva! Na natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane fizičke osobe, a tri najbolja prijedloga dobit će prigodne nagrade:

  1. mjesto: majica s pobjedničkim motom + lončić + torba (blok, kemijska i obična olovka);
  2. mjesto: lončić + blok, kemijska i obična olovka;
  3. mjesto: blok, kemijska i obična olovka

Uslijedit će javno glasanje na Facebook profilu ZKD-a, a odabrani moto bit će tiskan na promotivnim materijalima i majicama ZKD-a. Po potrebi će se koristiti i na mrežnim stranicama i društvenim mrežama ZKD-a.

Moto treba biti u obliku jedne rečenice. Broj riječi nije ograničen. Može biti duhovit, mudar ili ozbiljan, a bitno je samo da pobliže opisuje ciljeve i svrhu ZKD-a.

Natječaj je otvoren do 15.5.2021., a prijave možete slati na mail info@zkd.hr. Broj prijava po jednom sudioniku nije ograničen.

Čekamo vaše prijedloge!


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više