ONLINE ZKD forum – U Potrazi Za Izgubljenim Živcima III.

Objavljeno: 16. studenoga 2020.

ONLINE ZKD forum

Srijeda, 25. studenog 2020. u 13 sati

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo i Udruga Ti si Ok

U POTRAZI ZA IZGUBLJENIM ŽIVCIMA III.

 

Program od 13.00 do 15.30 sati

Predavanje „Očekivanja, uvjerenja i stavovi unutar radnog (obiteljskog) okruženja“ kroz koje će se pojasniti sudionicima značenje vlastitih uvjerenja, stavova i očekivanja koja mogu biti moćna i ograničavajuća.
Potrebno je osvijestiti, saznati što leži u podlozi naših uvjerenja, stavova i očekivanja i koliko nam ona čine dobro ili loše.

Pauza

Radionica/Strukturirane iskustvene vježbe usmjerene na prepoznavanje vlastita stanja i razinu stresa u pojedinim situacijama kako bi izbjegli nezadovoljstvo i održali sposobnost održavanja razine motiviranosti, odgovornosti i potvrđivanje vlastitih resursa na optimalnoj razini.

 

Predavač: Sonja Jarebica, mag. paed. soc.

 

Sudionici će kroz vježbe upoznati nove načine razmišljanja, upoznavanje s alatima i strategijama u cilju osobnih promjena i izbjegavanje pojma bespomoćnosti, kako bi dobili priliku da kreiraju život prema slobodnom izboru.

 

U online ZKD forumu moći će sudjelovati 100 knjižničara.

 

Prijave su otvorene do popunjena mjesta, a svako odustajanje od prijave molimo prijaviti na lorena.martinic2@gmail.com

Link za prijavu sudjelovanja:

https://forms.gle/ZN83W4SVUbdndcQ16

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više