ONLINE ZKD forum – U potrazi za izgubljenim živcima II.

Objavljeno: 2. studenoga 2020.

ONLINE ZKD forum

Srijeda, 11.studenog 2020. u 13 sati

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo i Udruga Ti si Ok

U POTRAZI ZA IZGUBLJENIM ŽIVCIMA II.

 

Program od 13.00 do 15.30

Predavanje i radionica „Asertivna komunikacija u radnom okruženju“, pružaju uvid u osnove teoretske postavke komunikacije, stilove komunikacije (asertivno, agresivno i pasivno) i prepoznavanje vlastitog dominantnog stila komunikacije u kontekstu konkretnog radnog okruženja.

Pauza

Radionica – Strukturirane iskustvene vježbe usmjerene na prepoznavanje stanja tijela, govora tijela kroz verbalnu/neverbalnu komunikaciju (osobni  jezik, konstruktivno kritiziranje, komunikacija usmjerena na ponašanje, a ne osobnost…).

 

Predavač: Sonja Jarebica, mag. paed. soc.

Sudionici će kroz vježbe učiti tehnike i alate komunikacije u kojima se zauzimaju za sebe, uvažavajući i poštujući druge, što osigurava pozitivnu radnu i emocionalnu klimu te osjećaj pripadanja.

 

U online ZKD forumu moći će sudjelovati 100 knjižničara.

Prijave su otvorene do popunjena mjesta, a svako odustajanje od prijave molimo prijaviti na lorena.martinic2@gmail.com

Link za prijavu sudjelovanja:

https://forms.gle/Wt7kRCZER5iZAadF7

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više