Okrugli stol Vrednovanje, upravljanje i zagovaranje ishoda u knjižnicama

Objavljeno: 21. svibnja 2015.

Poštovane članice i članovi Zagrebačkog knjižničarskog društva,

obavještavamo Vas da će se prema ranijoj najavi i objavi na webu HKD-a, u petak 29. svibnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu (dvorana na polukatu) od 9:30 do 15:30 održati zajednički Okrugli stol Vrednovanje, upravljanje i zagovaranje ishoda u knjižnicama : mogućnosti uspostave ravnoteže poslovnih i tradicionalnih knjižničarskih vrijednosti.

Skup organiziraju tri komisije Hrvatskoga knjižničarskog društva: Komisija za statistiku i pokazatelje uspješnosti u knjižnicama, Komisija za upravljanje i Komisija za javno zagovaranje u suorganizaciji Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske te uz tehničku potporu CARNet-a.

Pozvali smo dvoje izlagača: dr. sc. Jaku Primorac znanstvenu suradnicu iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) iz Zagreba i kolegu iz Nacionalne knjižnice Finske, Markku Laitinena, voditelja planiranja i razvoja koji će se izravno javiti video vezom s međunarodne konferencije iz Pariza.

Program

Sudjelovanje na skupu je bez kotizacije.

Pozivamo Vas da sudjelovanje prijavite na obrascu  http://www.hkdrustvo.hr/skupovi/prijava/2790,  najkasnije do 25. svibnja.

Link na program. http://www.hkdrustvo.hr/hr/skupovi/skup/279/

Veselimo se odazivu i sudjelovanju.

S poštovanjem Vas pozdravljamo,

Programski i organizacijski odbor


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više