Održana Skupština Hrvatskog knjižničarskog društva

Objavljeno: 7. studenoga 2014.

Redovna 39. skupština Hrvatskog knjižničarskog društva ove je godine održana  u  Splitu od 15. do 18. listopada 2014. Na ovogodišnjoj skupštini pod temom Knjižnice – od misije do strategije  sudjelovalo je preko 250 sudionika.

Za predsjednicu Hrvatskoga knjižničarskog društva u mandatnom razdoblju 2014.-2016. izabrana je Dunja Holcer  za prvu podpredsjednicu Astrid Grobenski-Grgurić , a za drugu Blaženka Peradenić-Kotur.

Funkciju predsjednice Stručnog odbora u ovom mandatnom razdoblju izvršavat će Marijana Mišetić, a funkciju predsjednice Nadzornog odbora Tamara Krajina.  Više na: http://www.hkdrustvo.hr/hr/o_nama/organizacija/#web

Također je dodijeljeno prestižno javno priznanje Kukuljevićeva povelja za dugogodišnji rad i značajne rezultate na unapređenju knjižničarske djelatnosti , koje su primile i članice našeg društva Jelica Leščić , Zagorka Majstorović i Marijana Mišetić, a nagradu  Eva Verona  primila  je Tea Čonč.

Čestitamo!


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više