OD POZITIVNE ENERGIJE DO SINERGIJE: 40 razloga za ZKD forum

Objavljeno: 25. siječnja 2024.

40. (online) ZKD forum

OD POZITIVNE ENERGIJE DO SINERGIJE:
40 razloga za ZKD forum

Srijeda, 31. siječnja 2024. u 10 sati

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo

 

Zar je već prošlo pet godina? Što je u knjižničarsku zajednicu unio ZKD forum? Je li uspio iznenaditi? Razvija li se u dobrom smjeru? Što o Forumu misle kolegice i kolege, kreativci, pisci, inovativci i drugi dosadašnji sudionici? A što kolege koji nas u ovom petoljetnom periodu prate bilo online, bilo live?

Povodom četrdesetog ZKD foruma nastojat ćemo iz raznih kuteva dobiti odgovore na ova i slična pitanja, sliti prikupljeno iskustvo u vatromet isječaka i iznimnih trenutaka dosadašnjih sastanaka forumaša, a sve u želji da iznjedrimo još bolji, još poticajniji i još pristupačniji program sljedećih ZKD foruma! Provedite jutro na samom kraju siječnja s nama u online varijanti druženja i zajedničke rekapitulacije dosadašnjeg programa u srijedu, 31. siječnja od 10 do 12 sati. Vidimo se!

 

Link za prijavu sudjelovanja:
https://forms.gle/uQ9f6qR9SNdNQdCv9

 

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH i Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više