Obilježena Noć knjige 2017.

Objavljeno: 25. travnja 2017.

U manifestaciji Noć knjige 2017. Zagrebačko knjižničarsko društvo u suradnji s Tehničkim muzejom Nikola Tesla organiziralo je otvorenje izložbe fotografija “Knjige i knjižničari – u fokusu” nastalu na temelju objavljenog poziva na natječaj a koji prikazuje profesiju knjižničara kroz prizmu raznovrsnih profesionalnih i životnih situacija. Izložba ostaje otvorena do 21. svibnja 2017. godine.
Tom su prigodom prikazani i ekološki filmovi održivog razvoja a u Planetariju Tehničkog muzeja Nikola Tesla postavljena je projekcija noćnog neba i svi zainteresirani mogli su poslušati predavača Ante Radonića koji je pripremio predavanje na temu „Naše nebo i Oton Kučera“.

Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više