Novi uvez – poziv za novi broj

Objavljeno: 17. travnja 2019.

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas na suradnju u Novome uvezu, glasilu Zagrebačkoga knjižničarskog društva.
Novi uvez, glasilo Zagrebačkoga knjižničarskog društva, elektronički je časopis u kojemu se objavljuju radovi članova Zagrebačkoga knjižničarskog društva i ostalih zainteresiranih autora, a vezani su ponajprije za aktivnosti Društva ili njegovih članova (događaji u knjižnicama, skupovi, konferencije) s područja Zagreba i Zagrebačke županije.
Rok za dostavu priloga je 20. svibnja 2019. godine. Radovi se dostavljaju Uredništvu elektroničkim putem na adresu icadovska@nsk.hr.

Molimo da pri pisanju rada uvažite Upute autorima. Uredništvo ne prihvaća radove koji su objavljeni ili poslani na objavu u neki drugi časopis. Svi pristigli radovi prije objave prolaze uredničku recenziju.

Časopis izlazi dva puta godišnje (u lipnju i prosincu).

S poštovanjem,
Uredništvo

Adresa uredništva:
Zagrebačko knjižničarsko društvo
Starčevićev trg 6, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
E-adresa: icadovska@nsk.hr


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više