Novi uvez – poziv na suradnju

Objavljeno: 1. travnja 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas na suradnju u Novom uvezu, glasilu Zagrebačkoga knjižničarskog društva.

Ove smo godine odlučili dodatno unaprijediti naše glasilo koje redovno izlazi već 18 godina. Novi uvez i dalje će izlaziti dva puta godišnje, a po broju će objavljivati manji broj opširnijih stručnih i znanstvenih te pozvanih radova članova Zagrebačkoga knjižničarskog društva i ostalih zainteresiranih autora. Svi kraći prikazi koji nam u svakom pozivu pristižu u velikom broju dobit će mogućnost objave u novom biltenu ZKD-a. Za više informacija o novom biltenu, pratite objave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama ZKD-a.

Rok za dostavu priloga za novi broj Novog uveza je produžen do 5. lipnja 2021. godine. Radovi se dostavljaju Uredništvu elektronički na adresu imatijevic@nsk.hr.

Molimo da pri pisanju radova uvažite Upute autorima. Uredništvo ne prihvaća radove koji su već objavljeni ili poslani na objavu u neki drugi časopis. Svi pristigli radovi prije objave prolaze uredničku recenziju.

S poštovanjem,

Uredništvo

Adresa uredništva:
Zagrebačko knjižničarsko društvo
Starčevićev trg 6, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
E-adresa: imatijevic@nsk.hr


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više