Novi uvez br.32

Objavljeno: 30. prosinca 2019.

Poštovani članovi Zagrebačkog knjižničarskog društva, kolegice i kolege te dragi čitatelji Novog uveza, glasila našeg društva, s radošću vas obavještavamo kako je izašao 32. broj. Tema ovog broja je (Novi) prostori knjižnica. Uz tekstove napisane na zadanu temu, novosti o aktivnostima društva moći ćete pronaći u rubrici ZKD događanja, ali i vijesti o skupovima i konferencijama kod nas i u inozemstvu te informacije o radu iz naših knjižnica. Nadamo se da će svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe.

Novi broj Novog uveza možete pronaći na poveznici https://zkd.hr/wp-content/uploads/2019/12/Novi-uvez-32.pdf

Sretnu i uspješnu, knjižnicama i čitanjem obilježenu 2020. godinu želi vam uredništvo mrežnih stranica Zagrebačkog knjižničarskog društva.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više