„Novi informacijski stručnjaci“

Objavljeno: 8. lipnja 2021.

Zagrebačko knjižničarsko društvo u skladu s međunarodnim trendovima uključivanja novih knjižničarskih stručnjaka u rad Društva poziva sve svoje sadašnje (redovne) i buduće članove (studente) da se pridruže radu i osnivanju ove zanimljive radne grupe.

Ok, službeni uvod smo riješili, no koga mi zapravo ovdje tražimo? Ne znamo ni sami! Tražimo pojedince s mnogo svježih ideja, entuzijazma, motivacije i malo slobodnog vremena – u to smo sigurni!

Koji su ciljevi i svrha radne grupe? Pa… ovisi o prijavljenima! Sjest ćemo na kavu i zajedno osmisliti tko smo i što smo.

Ali ipak postoje neke smjernice… Čeka nas jedan detektivski posao! Otkriti čime se bave knjižničarski stručnjaci u zemlji i inozemstvu, koji im je fokus interesa, što je u trendu…

I za kraj – umrežavanje! Kada smo otkrili tko su glavne face ili nadobudni pojedinci poput nas, mogli bismo ih i upoznati, a možda ostvariti i koju suradnju!

Jesmo li vas zainteresirali? Očekujemo vaše (kratke) životopise i motivacijska pisma do 30.7.2021.

Naš mail je: info@zkd.hr

Veselimo se novim članovima!

Nis` ZKD, ako ne znaš tko su NIS.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više