NOĆ KNJIGE IDE DALJE

Objavljeno: 30. ožujka 2020.

Noć knjige ide dalje – 23. travnja virtualno slavlje knjige!

Organizacijski odbor Noći knjige 2020. vas poziva da 23. travnja, kada tradicionalno organiziramo Noć knjige, Svjetski dan knjige proslavite na način na koji vam mogućnosti dopuštaju.
A mogućnosti su i dalje brojne – na razini akcija, natječaja, inicijativa, i njihova realizacija seže ponajprije u sferu virtualnog. Vrijeme koje je pred nama idealno je za druženje s knjigom i čitanje. Iskoristite stoga svoje online kanale, društvene mreže, video i audioservise, prijenose uživo i ostale mogućnosti s kojima raspolažete kako bismo jedinstvenom akcijom pogled javnosti usmjerili na knjigu, koja se u ovim izazovnim i neizvjesnošću ispunjenim vremenima pokazuje kao utočište, utjeha, razbibriga, pa i imperativ.

Svoje programe i akcije u Noći knjige 2020. možete prijaviti do 23. travnja putem online prijavnice.

Pozivamo vas i da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici Noći knjige.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više