NIS rođendanska video čestitka

Objavljeno: 26. svibnja 2023.

Naši NIS-ovci su pripremili rođendansku video čestitku koju su snimili s našim dragim predsjednicama, prijašnjim i sadašnjom, o nekim od najznačajnijih projekata koje smo zajedno ostvarili. Ovom čestitkom slavimo našu zajedničku strast prema knjižnicama i njihovom značaju u našoj lokalnoj zajednici. U njoj imate prilike čuti zrnca mudrosti naših predsjednica, ali i pogledati kratki pregled dugih 48 godina rada Društva.

Hvala vam još jednom na vašem doprinosu i članstvu u Zagrebačkom knjižničarskom društvu. Nadamo se da ćete uživati u rođendanskoj čestitki i da ćete nastaviti podržavati naše projekte u budućnosti.

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više