Mjesec hrvatske knjige – natječaj

Objavljeno: 16. svibnja 2024.

Natječaj za vizualno rješenje Mjeseca hrvatske knjige 2024.

Natječaj za vizualno rješenje nacionalne manifestacije Mjesec hrvatske knjige otvoren je od 15. svibnja do 12. lipnja 2024.

Mjesec hrvatske knjige nacionalna je manifestacija koju od 1995. godine po odluci Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Traje od 15. listopada do 15. studenoga i u tom periodu raznovrsnim i mnogobrojnim programima promiče kulturu čitanja i pisanja te u fokus javnosti stavlja knjigu. Cilj je i promotivnog materijala upozoriti na važnost knjige i čitanja. Ovogodišnja manifestacije posvećena je pripovijedanju. Izabran je slogan Pričaj mi

Više o temi ovogodišnje manifestacije može se pročitati na https://mhk.hr/mjesec-hrvatske-knjige-2024-.

Manifestaciju prate tiskani materijali (plakat, programska knjižica, bookmark i pozivnica), a vizualno rješenje primjenjuje se i na platnenu vrećicu te na mrežnu stranicu i društvene mreže.

Više o natječaju i prijave na mrežnoj stranici: https://www.mhk.hr/natjecaj-za-vizualno-rjesenje-mjeseca-hrvatske-knjige-2024


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više