„Čitanjem do uključenosti”

Objavljeno: 7. rujna 2020.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom stručnom skupu „Čitanjem do uključenosti”.

Međunarodni stručni skup „Čitanjem do uključenosti” se organizira u okviru XIX. Dana hrvatske knjige i riječi, dana Balinta Vujkova, a održati će se virtualno putem ZOOM platforme 2. listopada 2020. godine.

Program međunarodnog stručnog skupa „Čitanjem do uključenosti“.

Poveznica na prijave za sudjelovanje (predavači i sudionici): https://forms.gle/SD6AB4NoSH59fzGV7

Broj sudionika na međunarodnom stručnom skupu nije ograničen.

Suorganizatori stručnog skupa: Gradska knjižnica Subotica, Hrvatska čitaonica, Zagrebačko knjižničarsko društvo i Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata.

Manifestaciju su podržali: Ministarstvo kulture i informiranja Republike Srbije, Grad Subotica, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu, Hrvatsko nacionalno vijeće, Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama.

 

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više