Konferencija Čitajmo da ne ostanemo bez riječi

Objavljeno: 21. rujna 2021.

Ministarstvo kulture i medija organizira međunarodnu konferenciju o poticanju čitanja Čitajmo da ne ostanemo bez riječi koja će se 12. listopada 2021. godine održati u Zagrebu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Na konferenciji će sudjelovati svjetski priznati stručnjaci za područje poticanja čitanja, međunarodni i hrvatski znanstvenici koji će problematici dati osobni doprinos, nove perspektive i potaknuti nove načine afirmiranja čitanja u društvu.

Program konferencije provjerite ovdje.

Sudjelovanje je besplatno putem digitalne zoom platforme. Prijave za konferenciju otvorene su na stranici Ministarstva kulture i medija i moguće su do 7. listopada u 12 sati na linku: https://forms.gle/Mei9KEYQWJPZiDc68 .

Više o konferenciji na mrežnoj stranici ministarstva.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više