Makerspace u knjižnici i nastavi njemačkog jezika

Objavljeno: 26. veljače 2024.

Goethe-Institut Kroatien ponovno organizira besplatnu radionicu “Makerspace u knjižnici i nastavi njemačkog jezika” namijenjenu knjižničarkama i knjižničarima te nastavnicama i nastavnicima njemačkog jezika.

Radionicu će voditi Gordana Šutej, dipl. knjižničarka u OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Duga Resa i Yvonne Klietz, savjetnica za nastavu u Goethe-Institutu Kroatien, a održat će se 02.03.2024. od 9.00 do 13.00 sati u Goethe-Institutu Kroatien, Zadarska ulica 80, Zagreb.

Sudionici će na radionici upoznati različite vrste jednostavnih robota, naučit će ih koristiti i programirati i na kraju razviti jednostavne ideje za njihovu primjenu u knjižničnoj i nastavnoj praksi.

Program radionice i sve ostale informacije te obrazac za prijavu naći ćete na web-stranicama Goethe-Instituta Kroatien:

https://www.goethe.de/ins/hr/hr/ver.cfm?event_id=25410157

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više