kcConnect

Objavljeno: 23. ožujka 2022.

kcConnect

Knjižničarska je nekonferencija koja se će održati u Koprivnici od 22. do 24. rujna 2022.

Organizator je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, a među partnerima nekonferencije je i Zagrebačko knjižničarsko društvo.

Tema nekonferencije je User Experience / Korisničko iskustvo, a neke od podtema su: vizualni identitet, design thinking, komuniciranje s korisnicima, digitalni marketing i novotarije u knjižnicama.

Program će inovativnim i multidisciplinarnim pristupom okupiti stručnjake različitih profesija s ciljem da u nekonferencijskom stilu dijele i razmjenjuju svoje znanje i ideje, povezuju se, stvaraju mrežu osviještenih profesionalaca i donose moguća rješenja stvarnih problema.

Nekonferencija će biti usmjerena na korisničko iskustvo, prilagodbu usluga i poslovanja aktualnim korisničkim potrebama i potrebama knjižničara.

Više informacija bit će objavljeno nakon 1. travnja 2022. na službenim stranicama nekonferencije i društvenim mrežama.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više