Javni poziv

Objavljeno: 19. svibnja 2014.

Javni poziv za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva

Povjerenstvo za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva, u sastavu Blanka Ceković, Elizabeta Rybak Budić i Nika Čabrić objavljuju Javni poziv za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva.

Rok za dostavu prijedloga kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva je 31. svibnja 2014.

JAVNI POZIV

za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva
Na sjednici Upravnog i Nadzornog odbora održanoj 25. travnja 2014. Povjerenstvo za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva. Kandidate za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva mogu predložiti članovi Upravnog odbora, knjižnice te članovi Društva.

Prijedlog kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva mora sadržavati:
• ime i prezime kandidata;
• kraći životopis kandidata;
• vlastoručno potpisanu radnu biografiju kandidata;
• kratak program rada za sljedeće dvogodišnje razdoblje;

Prijedlozi kandidata za predsjednika/-icu Zagrebačkoga knjižničarskog društva dostavljaju se poštom na adresu ureda Zagrebačkoga knjižničarskog društva, Starčevićev trg 6, s naznakom „Za Povjerenstvo za predlaganje kandidata za predsjednika ZKD-a“, ili u elektroničkom obliku na adresu tajništva Društva: maja.sever.pavic@kgz.hr, zaključno do 31. svibnja 2014.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više