Javni poziv Uredništva društvenih mreža ZKD-a

Objavljeno: 10. ožujka 2022.

Javni poziv

Pozivaju se svi knjižničari / zaljubljenici u društvene mreže da se priključe radu ove kreativne skupine! Proučite sadržaje koje objavljujemo i smislite vlastiti! Budite originalni, poigrajte se u Canvi i napišite nam zašto je baš Vaša ideja najbolja! Kao svaki pravi tim, sve odluke donosimo zajedno, zato se potrudite istaknuti, jer trebate impresionirati nas deset!

Ne možete se suzdržati i redovito ispravljate prijateljima č, ć, ije, je, a najradije biste im ubacili i zareze u rečenicu? Ne brinite, nećete ostati bez prijatelja, nama upravo treba netko takav – pismen, maštovit, kreativan i pun ideja!

Broj traženih radnika: 3
Vrsta zaposlenja: na neodređeno
Radno vrijeme: 24/7 (tri smjene)
Mjesto rada: online i kave uživo
Uvjet: originalna ideja
Dokumentacija: kratki životopis, motivacijsko pismo, prijedlog vlastitog autorskog sadržaja
Prednost: lektor hrvatskog jezika Trajanje natječaja: 11.3. – 31.3.2022.

Kontakt:  info@zkd.hrlorena.martinic2@gmail.com

Veselimo se Vašim prijavama!


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više