JAVNI POZIV

Objavljeno: 2. travnja 2020.

JAVNI POZIV

za predlaganje kandidata za predsjednicu/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva

Povjerenstvo za predlaganje predsjednice/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva sukladno Pravilniku o postupku predlaganja predsjednice/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za predsjednicu/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Prema Pravilniku o postupku predlaganja predsjednice/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva svaki prijedlog mora sadržavati:

–           ime i prezime kandidata,

–           životopis,

–           vlastoručno potpisanu radnu biografiju s posebnim osvrtom na rad u ZKD-u,

–           bibliografiju radova,

–           program rada za sljedeće dvogodišnje razdoblje,

–           potpisano obrazloženje najmanje 10 redovnih članova ZKD-a koji predlažu  kandidata.

Poželjno je aktivno znanje jednog stranog jezika te suglasnost ravnatelja knjižnice odnosno ustanove u kojoj je kandidat zaposlen.

Obrazloženi prijedlozi kandidata za predsjednicu/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva dostavljaju se ili poštom na adresu Zagrebačkog knjižničarskog društva (Zagrebačko knjižničarsko društvo, Starčevićev trg 6, 10 000 Zagreb, s naznakom „Za Povjerenstvo za predlaganje predsjednice/ka Zagrebačkog knjižničarskog društva“) ili na e-mail adresu društva: zkdrustvo@gmail.com, najkasnije 30 dana od objave Javnog poziva, odnosno do 2. svibnja 2020. godine.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više