Zelena biciklijada Zagrebačkog knjižničarskog društva

Objavljeno: 6. ožujka 2018.

U Knjižnici Sloboština, Vladimira Varićaka 8, postavljena je izložba pod nazivom Zelena biciklijada Zagrebačkog knjižničarskog društva od 01.03. do 31.03.2018.

Svi ste pozvani pogledati ovu izložbu kojom su ZKD Biciklisti odvozili svoju četvrtu biciklijadu kojom su podržali pridruživanje Knjižnice Ante Kovačić iz Zaprešića u projekt Zelena knjižnica Knjižnica grada Zagreba te nacionalnu kampanja za osobe s teškoćama u čitanju i disleksijom „I ja želim čitati“. Također se obilježio i Dan planeta Zemlje.
Odvoženo je preko 40 km na ruti Zagreb- Rakitije – Orešje – Medsave (prijelaz skelom) – Zaprešić (Gradska knjižnica Ante Kovačića), te je sudjelovalo više od 30 biciklista.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više