INTERLIBER

Objavljeno: 22. listopada 2022.

INTERLIBER, 44. međunarodni sajam knjige održat će se u terminu od 8. do 13. studenog 2022. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi koji ga uvijek s nestrpljenjem čekaju.

Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom već sad marljivo rade na stvaranju nove lijepe priče u čiju radnju će utkati bezbroj zanimljivih naslova, susrete s omiljenim autorima i svakodnevni kulturni i edukativni program.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije domaće i inozemne nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.

Sve novosti i informacije možete pregledati na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više