Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija

Objavljeno: 5. ožujka 2020.

 

Stručni skup “Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija” tematski će se baviti teorijskim i praktičnim aspektima primjene novih tehnologija u dječjoj knjižnici.

Mjesto održavanja i vrijeme: Zagreb, Knjižnica Medveščak, Zvonimirova 17, 27. ožujka 2020.

Organizatori: Hrvatsko knjižničarsko društvo – Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež i Knjižnice grada Zagreba – Knjižnica Medveščak u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien.

Rok za prijavu nazočnosti bez izlaganja je do 20. ožujka 2020. godine ili do popunjavanja slobodnih mjesta putem e-formulara.

Programski i organizacijski odbor: Natalija Dragoja, Jagoda Ille, Alica Kolarić, Keti Krpan, Vjeruška Štivić, Žozefina Žentil-Barić

Program stručnog skupa dostupan je na poveznici.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba i Ministarstva kulture RH.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više