Informacijska služba u knjižnici – tradicija, sadašnjost i budućnost

Objavljeno: 3. studenoga 2022.

Članice uredništva ZKD-a izlagat će o ZKD forumu na stručno-znanstvenom skupu “Informacijska služba u knjižnici: tradicija, sadašnjost i budućnost”.

Online stručno-znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem održat će se putem platforme Zoom uz podršku Hrvatskoga knjižničarskog društva u petak, 25. studenoga 2022. godine.

Rok prijave sudjelovanja (bez izlaganja): 21. 11. 2022.
Prijavni obrazac možete ispuniti ovdje.

Organizator: Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica
Suorganizator: Hrvatsko knjižničarsko društvo, Sekcija za narodne knjižnice
Financijska potpora: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Koprivnica, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica
Programski i organizacijski odbor: Matea Bakmaz, Dunja Marija Gabriel, Željka Miščin, dr. sc. Ljiljana Sabljak, dr. sc. Dijana Sabolović-Krajina (predsjednica), Jelena Stipetić Šušak, Josipa Strmečki, Lidija Šajatović, Kristian Ujlaki, prof. dr. sc. Daniela Živković

Više informacija, program i prijave na mrežnoj stranici HKD-a.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više