Hodaj, trči, bicikliraj za Petrinju

Objavljeno: 13. siječnja 2021.

Petrinja, Sisak i Banija pogođeni su jakim potresom u kojemu je osim materijalne štete nažalost, izgubljeno i sedam života.

ZKD Biciklisti pozivaju sve svoje članove i simpatizere da se priključe virtualnoj humanitarnoj utrci “53NJA” kroz discipline 10 km (biciklizam) ili 53 km (biciklizam).

Cilj je biti podrška svim pogođenim mjestima i ljudima. Kotizacija je donacija u minimalnom iznosu od 53,00 kune, a iznos će biti uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i okolici. Pretvorite emocije u pokretačku energiju!

Prijavite se i odbiciklirajte najkasnije do 15.1.2021. i pošaljite svoj “screenshot” rute koju ste odvozili na našu facebook grupu da zbrojimo naše knjižničarske kilometre podrške.

 

Više informacija na poveznici.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više